...som garanterer optimal renhet og ytelse.
Vårt produktsortiment inkluderer flere størrelser av N2O-flasker, fra standardformater til store kapasiteter, tilpasset industrielle, matvare- og medisinske applikasjoner. Takket være vår raske og effektive forsyningskjede, sikrer vi pålitelig engrosdistribusjon og reduserte leveringstider.
Hvis du er på jakt etter en pålitelig partner for dine behov...
Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Filet av storfekjøtt er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Dette filetet er nøye utvalgt for sin kvalitet og ferskhet, noe som garanterer en eksepsjonell kulinarisk opplevelse. Det er perfekt for grilling, steking og gryteretter.
Tilgjengelig i forskjellige størrelser, er Filet av storfekjøtt ideelt for både profesjonelle og private kjøkken. Den praktiske emballasjen sikrer enkel håndtering og optimal oppbevaring. Enten du er en profesjonell kokk eller en amatørkokk, er dette filetet av storfekjøtt et uunnværlig valg for kvalitetsmessige kulinariske resultater.
Vi lager design som integrerer kreativitet med byens behov og gjør merkevaren og produktene dine mer effektive!
Vi designer og produserer matutsalgsenheter som primært brukes av merker og kommuner innen matsektoren, på torg, kjøpesentre, kinoer, utdanningsinstitusjoner og andre offentlige rom. Vi utveksler ideer med vårt team av arkitekter, ingeniører og designere, og forbereder salgsenheter i tråd med beliggenheten og selskapets mål.
N2O i matvarekvalitet er dikarbondioksid, som, som du sikkert kan gjette, brukes i matvareindustrien og derfor har riktig kvalitet for dette. Denne formen for dikarbondioksid er renset og har en renhetsgrad på 99,7 %.
Dikarbondioksid (N2O) i matvarekvalitet brukes blant annet i kremkapsler. Denne gassen kan selges i kremkapsler og introduseres i kremkremeren, eller gjennom de også kjente krempatronene. Dikarbondioksid (N2O) kan blande seg godt med de fettholdige stoffene som tilsettes i kremkremeren for å lage en mousse, krem eller pisket krem. I tillegg til denne fordelen har dikarbondioksid (N2O) i matvareindustrien også den fordelen at dikarbondioksid har antibakterielle egenskaper. Dermed kan pisket krem oppbevares i kjøleskapet i opptil 10 dager.
Å overlate serveringen av gjestene dine til en cateringservice er ikke bare et spørsmål om bekvemmelighet, men også et spørsmål om tillit.
I over 17 år har vi stått med vårt navn for ferske, hjemmelagde produkter og kvalitet.
Med dette utvalget av retter og måltider ønsker vi å hjelpe deg med å få en oversikt over vårt rike tilbud.
Selvfølgelig står vi til disposisjon for spørsmål eller ønsker når som helst.
Hvit krystall sukker, uten klumper, flekker og fremmede urenheter. Sukkeret er søtt, uten fremmed lukt og smak. Sukkeret er gjennomsiktig når det er oppløst, uten uløselig sediment, mekaniske og andre urenheter. IKKE GMO
Massefraksjon av fuktighet: 0,08%
Farge i løsning ICUMSA-enheter: 43,0
Massefraksjon av sukrose, %: ikke mindre enn 99,82%
Vi designer og produserer vellykkede dagligvarer
Dagligvarer er i stor etterspørsel, da varene utgjør hovedmatlageret i hvert hjem. Videre er det dagligvarer som former livsstilen til den moderne forbrukeren.
Derfor prøver erfarne merchandisere å arrangere disse avdelingene på den mest attraktive måten, nøye planlagt, ergonomisk, som letter valget og tilgangen til produkter, samtidig som de formidler ideen og budskapet til produktet, enten det er miljøvennlighet og renhet av produkter, modernitet og driv, eller hjemmekomfort.
Slike oppgaver løses av profesjonelt butikkutstyr for dagligvarer fra ZOKKO
- romslige store skuffer, ergonomiske skuffer med flyttbare hyller
- hyller og stativer for å vise frem pakket produkter
- hyller, bokser og dispensere for løse produkter
- tematiske hyller og POS-utstillinger
- originale øko-stil fat, dukker
- og mange andre variasjoner i konsept og stil i moderne, gårds-, klassisk
Velkommen!
vl@zokko-eu.com
Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye utvalgt for sin kvalitet og friskhet, noe som garanterer en eksepsjonell kulinarisk opplevelse. De er perfekte for grilling, steking og gryteretter.
Tilgjengelig i forskjellige størrelser, er Côte semi-viande ideelle for både profesjonelle og private kjøkken. Deres praktiske emballasje sikrer enkel håndtering og optimal oppbevaring. Enten du er en profesjonell kokk eller en amatørkokk, er disse Côte semi-viande et uunngåelig valg for kvalitetsmessige kulinariske resultater.
Kvalitets N2O for matbruk er en lystgass som, som du kan gjette, brukes i matindustrien og derfor har den nødvendige kvaliteten for denne industrien. Faktisk er denne formen for lystgass renset og har en renhetsgrad på 99,7 %.
Lystgass (N2O) av matvarekvalitet brukes, blant annet, i kremladere for pisket krem. Denne gassen kan selges i kremladere og settes inn i kremladere, eller gjennom de velkjente krempatronene. Lystgass (N2O) kan blandes med fettstoffene som introduseres i kremladere for å danne et skum, en krem eller pisket krem. I tillegg til denne fordelen, er også fordelen med lystgass (N2O) i matindustrien at lystgassen har antibakterielle egenskaper. Og takket være dette, forblir pisket krem godt i opptil 10 dager i kjøleskapet.